FORRETER
-
Røget kartoffel-porre suppe 95Røget kartoffel-porre suppe toppet med purløgsolie, sprød bacon og rugbrødscrumble.
-
Hummerbisque 195Intens og cremet bisque på hummer med dyb smag, hvidvin og aromatiske urter.
-
Samsø-laks 105Koldrøget Samsø-laks med cremet purløgsmayo, urtesalat vendt med citronskal, sprøde radiser og maltjord.
Tilføj caviar +80 -
Tatar 125Okseinderlår med jordskokkechips, syltede grønne jordbær, friterede kapers, urtemayo og vagtelæg.
-
Chevre Chaud 115Grillet gedeost på ristet brød med honning, urtesalat, sprøde elementer og let syre til at balancere ostefedmen.
-
Cæsarsalat 95Sprød og klassisk Caesar med romainesalat, parmesan og cremet dressing.
Tilføj kylling eller tofu +40 -
Svampesymfoni 125Surdejsbrød med dagens svampe, parmesan og lilla radiser serveret varmt og aromatisk.
Tilføj trøffel + 50 -
Rødbedetatar 85Rødbedetatar med friterede kapers, røde linser og trøffelolie. Serveres med syltede bøgehatte, grøn urtedressing, friske urter, sprøde jordskokkechips og grøn mayonnaise.
HOVEDRET
Øko Citrus- og honning rotisseri – Grambogård
Marineret i honning, citronskal og friske krydderurter. Serveres med bagte rodfrugter, pommes Anna og en lys urtesauce på hønsefond. Toppet med sprødt kyllingeskind og friske krydderurter.
-
Krogmodnet ribeye 345Serveres med ad libitum bearnaise
-
Wienerschnitzel 235Kalv fra Himmerland med skysovs, brasede kartofler, syltede græskar, syltede gulerødder, syltede blomkål, syltede stikkelsbær, ærteskud og klassisk wienerdreng.
-
Skovriderkroens Burger 195Trøffelmayonnaise, syltede rødløg, pickles, bøftomat, Comté, iceberg og briochebolle. Grambogård oksekød.
-
Fried Korean Chicken Burger 195Kimchimayonnaise, friterede løg, pickles, bøftomat, mild cheddar, hjertesalat og briochebolle.
-
Stegt pighvar 325Med smørsauce og nye kartofler, kapers, hasselnødder, fennikel, ærteskud og citrus.
-
Fish & Chips 185Torsk med 14x14 mm pommes, tartarsauce og coleslaw.
-
Orangebagt blomkål 165(Vegetarisk/vegansk mulighed)
Orangebagt blomkål med brunet smør, hasselnødder og friterede kapers. Serveres med bagt græskar og urtesauce.
Tavleretter
Hver dag serverer vi én særligt udvalgt ret lun, hjemmelavet og fyldt med smag. Tavleretten skifter efter ugedag, følger sæsonens råvarer og kan også bestilles som takeaway, hvis du ønsker det.
-
Mandag 195Stegt flæsk, kan også fås adlibitum til 285
-
Tirsdag 195Coq au vin
-
Onsdag 185Pariser bøf
-
Torsdag 235Vildtgryde med kronhjort, Morkel, Gulerod Brunet smør, Pommes Anna, Svesker
-
Fredag 295Stegt rødspætte Med smørsauce og nye kartofler, kapers, hasselnødder, syltede rødløg, ærteskud og citrus
-
Lørdag 295Saus svide bøf med pommes anna, sauce, salat
-
Søndag 195Stegt flæsk, kan også fås adlibitum til 285
DESSERT
-
Ostetallerken 125Tre udvalgte oste serveret med valnødder og honning.
-
Æblekage på gammeldags manér 75Med makroner, æblekompot, ribsgele og flødeskum.
-
Rabarbertrifli 75Klassisk trifli med rabarber, makroner og flødecreme.
-
Crème brûlée 95Silkeblød vaniljecreme med sprødt karamelliseret sukkerlåg.
-
Tiramisu 95Italiensk klassiker med mascarponecreme, kaffe og et strejf af kakao.
TBA
-
Oske Tatar 00jordskokkechips, syltede grønne jordbær, friterede kapers, urtemayo, vagtelæg
-
Svampesymfoni 00Surdejsbrød, dagens svampe, parmesan, lilla radiser
-
Tartelet 00Hvidvinsstuvning, krabbekød, rejer, asparges
-
Samsø Laks 00Koldrøget laks, cremet purløgsmayo, urtesalat vendt med citronskal, sprøde radiser og maltjord
-
Rødbedetatar 00Friterede kapers, røde linser og trøffel syltede bøgehatte, urtedressing, sprøde jordskokkechips og grøn mayonnaise
-
kartoffel-porre suppe 00Toppet med purløgsolie, sprød bacon og rugbrødscrumble